Järveküla õpilased alustasid kevadnäituse traditsiooniga

04.06.2024

On sündinud uus traditsioon! Sel kevadel otsustasid Järveküla filiaali kunsti põhiõppe teise kursuse õpilased, et on valmis oma aasta jooksul tehtud töid ka teistele näitama ja panema kokku päris oma näituse. Talve jooksul on õpitud ja tehtud erinevaid asju ja Järveküla filiaalis oli üleval ka paar näitust, kus väljas olnud piltide valiku tegi pigem õpetaja. […]

On sündinud uus traditsioon! Sel kevadel otsustasid Järveküla filiaali kunsti põhiõppe teise kursuse õpilased, et on valmis oma aasta jooksul tehtud töid ka teistele näitama ja panema kokku päris oma näituse.

Talve jooksul on õpitud ja tehtud erinevaid asju ja Järveküla filiaalis oli üleval ka paar näitust, kus väljas olnud piltide valiku tegi pigem õpetaja. Aga selle aasta viimaseks väljapanekuks valis iga õpilane ise need tööd, mis talle endale kõige südamelähedasemad ning pani need ka ise üles. See kõik kokku kannab nimetust “KEVADNÄITUS” ja uus asi läheb kindlasti jätkamisele. Tähistasime õppeaasta lõppu maasikate ja koogiga ning tehtud tööde esitlemisega külla tulnud vanematele.

Sel õppeaastal õpiti portree joonistamise nippe ning harjutati üksteise peal portree ja figuuri joonistamist. Kõikvõimalikke fantaasiaülesandeid tegime palju. Mõnus oli näiteks oma lemmikartistile plaadikujundust välja mõelda. Värvidega tegime tööd, õppides tundma seda, kuidas nad üksteist mõjutavad. Vahenditeks lisaks kattevärvidele veel näiteks kuivpastellid ja värvilised paberid. 

Kõik õpilased läbisid teise kursuse ning on üle viidud kolmandale kursusele. Sügisel alustab uus grupp põhiõppes õppijaid. Ootame uusi kunstihuvilisi noori oma oskusi ja fantaasiat arendama ning meile kandadele astuma! Koos on toredam!

Õpetaja Leena Kuutma

Kunstiõppes õppimiseks tuleb lapsevanemal teha taotlus haridusinfosüsteemis ARNO.
Registreerumine õpperühmadesse avatakse augusti viimasel nädalal.

   Tagasi